Kennys vardagliga blogg

2018-02-25
21:26:10

Uppdatering 25/2 2018

Hej bloggen (och alla läsare) 

Fem dagar sen jag skrev nu. Börjar som vanligt med lite uppföljning av förra inlägget om det finns något att följa upp. 

Förra inlägget var det första inlägget på min nya blogg. Jag var jätte nöjd med förra bloggen. Tyckte om mitt blogg namn. Men så inträffade det en sak som påverkade mig så starkt att jag kände ett behov av att skapa en ny blogg för att finna lite trygghet. För efter det som hände tappade jag all min trygghet. 

Jag har som sagt pratat med väl utvalda människor om det som hänt, också för att finna trygghet, men också för att finna ett inre lugn. Många människor har ställt upp för mig. Inte minst en av mina bästa vänner som varit med mig och sovit hos mig senaste veckan. Det betyder oerhört mycket.

Jag var även på möte i onsdags i min hemma grupp.
Åkte till stan lite tidigare för jag tänkte försöka klippa mig innan mötet. Blev klar lite tidigare än jag trodde. så jag hann gå och köpa ngt att käka innan mötet. Precis när jag är klar vid frisören skriver han som har nycklarna att han var i möteslokalen. Jag gick och köpte käk och tog med det till möteslokalen. Käkade där och snackade med honom. Sedan kom det en till så satt vi alla tre och snackade en stund. Tog upp hur jag mådde och så med dom, och båda två lugnade mig väldigt bra. Mötet blev väldigt bra. Vi var fler än på länge och jag tycker om alla på ett mycket speciellt sätt. Det är alltid lika kul och komma dit och alltid lika skönt när man åker där ifrån.

I onsdags skjutsade jag hem en från mötet också, så vi hade ett good talk i bilen påväg hem till honom.
Det var skönt! Jag hade dock tänkt att jag skulle fråga honom om sponsorskap, men blev inte riktigt så. 

Har dock varit skönt att ha haft sällskap i veckan. Jag trodde dock att efter denna veckan med sällskap, och efter mötet i onsdags, att jag hade blivit lugnare och släppt all oro och misstänksamhet. 
Men det märkte jag när jag idag på eftermiddagen blev ensam, att det hade jag minsan inte gjort. 

Jag vågade till en början knappt tända lampor och visa att jag var hemma. Vågade inte ha ljud på eller nåt sånt. Det tog 30-40 minuter innan kände att jag måste göra ngt och sen lugnade jag ner mig lite. 
La mig och kollade TV. Såg att "frusna vägar" gick på Tv3. Har aldrig sett det så passade på att se det. 

Sen skickade kompisen meddelande på snap. Så vi låg och "snapade" en stund och nu fick jag sällskap igen. 

Så nu blir det avsluta det här inlägget, ta tag i onlinemötet och sen käka något och spela lite mer Farm simulator 2017. 
 
På återseende!