Kennys vardagliga blogg

2018-10-21
23:16:41

Uppdatering 21/10

Hej hej på er alla läsare! 

Nu har jag nästan fått det bevisat att jag bara skriver blogg när jag typ mår dåligt. 
Hur vida det är bra eller inte vet jag inte, men det är väl bra på ett sätt. Att ha bloggen och ventilera tankar och känslor då jag bevisligen har lättare för att skriva ner det jag känner och tänker än och pratar om det. 

Och idag har jag haft en riktigt skit dag. Inte riktigt varit mig själv. Vaknade väldigt nedstämd till att börja med. Vaknade kvart över 7, men fick inte i mig lite frukost förns vid 10 tiden ungefär. 
Och från jag vaknade till jag skulle iväg till lokalen så låg jag bara i soffan och orkade ingenting alls. 
Handlings förlamad skulle man kunna säga. 

Stunden i lokalen blev helt okej. Käkade lunch, var social, fick planera lite inför fredagens evenemang, och fick spela lite rundpingis som vi inte gjort på länge. 

Men när jag kom hem igen så blev jag väldigt orklös igen. La mig återigen i soffan där jag legat hela dagen innan lokalen. Har känt känslor av att vara jagad, känt mig lite rädd igen för att nån vill döda mig, känt dödsångest, känt mig rädd att förlora någon av mina föräldrar. Och just den sista tanken har snurrat i mitt huvud ett par veckor. Rädslan att förlora mina föräldrar, eller allra helst min mamma. Rädslan är fruktansvärt stor, och i det skick jag är i, och på den plats jag är i livet, så hade jag inte klarat av det. 

Jag hade en dröm för två-tre månader sen, en mardröm, där jag får samtal om att mamma gått bort. Och jag försöker söka hjälp hos psykakuten, men dom kan inte hjälpa mig, så jag hoppar framför ett tåg istället för att slippa smärtan. 
Jag vaknade den morgonen alldeles gråtfärdig. För drömmen är inte långt ifrån sanningen. 

Finns en del händelser som tynger ner mitt humör också som kan vara en bidragande orsak till mitt humör. Men det får jag ta i nästa inlägg, har hur mkt som helst att skriva igentligen, men detta var det för nu. 

Kram på er!