Kennys vardagliga blogg

2021-06-25
21:56:00

Uppdatering 25/6 2021 - Flytt blogg (Del 1-2)

Tja tja bloggen! 
 
Detta blir sista blogg inlägget i den här lägenheten. I morgon drar flyttlasset mot föränding och bättre mående. Känslan jag har i kroppen just nu är panikångest blandat med en känsla av vemod att lämna denna lägenheten som stått för trygghet och det har varit min comfort zone väldigt länge. Men har även en känsla av hopp att livet i nya lägenheten kommer bli toppen. Det är som jag tänkt sen jag fick lägenheten. Att det blir en lägenhet att verkligen läka och växa i som person. Det ska bara vara positiva vibes så lägenheten fylls med positiv energi. 
 
I min gamla lägenhet som jag nu ska lämna har det varit, och är fortfarande, väldigt mycket negaqtiva energier. Det trots att jag haft väldigt mycket kul i den här lägenheten, så har det varit en lägenhet som jag kom in i när jag inte mådde helt psykiskt bra. Led av väldigt mycket ångest av olika slag. Panikångest, Dödsångest, Självmordstankar hade jag en sväng och har även haft ett självskadebeteende här som var väldigt traumatiskt då jag hade ett förhållande med en psykiskt sjuk person från Örebro. Det är pga det förhållandet som många av dessa neagtiva energier finns här. Vi var ihop under ett helt år innan jag bröt mig loss tack vare stöd av stora syster och en vän i gemenskapen. 
 
Men trots allt som hänt i den här lägenheten så kommer jag verkligen sakna den. Den har varit som klippt och skuren för mig. Det känns jätte konstigt och säga att jag sover här för sista natten. Imorgon natt sover jag i nya lägenheten. Så sjukt. 
 
Men jag inreder verkligen lägenheten för att skapa lugn och harmoni. Jag försöker skapa en stilren men ändå mysig lägenhet där det ska vara ordning och reda. Och det känns väldigt bra hittills. 
 
Flytten har trevat en hel del senaste veckorna. Mycket pga mammas sjukhus vistelse. Det kombinerat med sjukt mycket på jobbet har gjort att det inte hänt mycket med flytten. Det är ny senaste veckan eller två veckorna som jag tagit tag i flytten lite grann. Packat en del kartonger, packat upp i nya lägenheten, och så börjat om i gamla lägenheten. Så det har kommit en hel del saker på plats, vilket känns skönt. Jag tänker verkligen efter innan jag packar upp i nya så det blir stilrent och mysigt, ordning och reda, och det känns väldigt bra just nu, sen får man se om jag ändrar om något senare när jag boat in mig lite. 
 
Så är det med de. 
Jag har skrapat ihop 6 stycken som hjälper till, kanske 7, sen är det typ 5-6 av dom som kan hjälpa till och bära. Jag är lite kluven hur jag ska göra. Det finns fortfarande saker och packa. Så jag är gärna kvar i lägenheten och packar ner det sista, samt monterar isär saker som ska med och organiserar här i lägenheten, ihop med lilla syster. Vi får se vad flytthjälpen tänker om det. Det känns lite taskigt, samtidigt har jag fortfarande ont i mina handleder efter en mindre olycka med sparken för en vecka sen, så jag vill inte heller lyfta för tung. Det blir en frustration av det hela. så vi får se hur det blir imorrn. Jag hoppas att det löser sig. 
 
Till sist, imorgon börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Önska mig lycka till!