Kennys vardagliga blogg

2018-07-19
17:45:01

Uppdatering 20/7 2018

Hej alla kära läsare.
 
Igår påväg hem från jobbet slog det mig att jag inte skrivit blogg på ett bra tag. Funderade på att detta kanske berodde på att jag mår bättre, för jag brukar oftast skriva när jag mår dåligt. Men så insåg jag att så inte var fallet, jag har bara inte haft tid. Det har varit så ruskigt mycket i mitt liv på senaste! 

Ska jag ta allt i detta inlägg kommer det bli lite för mycket, så jag delar upp det lite. En händelse som hände för en månad sen, är en ganska lång historia med massa känslor och skit så det tar vi i nästa inlägg. 
 
Kan börja med att följa upp förra inlägget, och frågan "hur mår jag egentligen?" och då mådde jag rätt okej ändå, med vissa undantag. Nu är nog ingen direkt skillnad. Jag är inne i en liten jobbig preiod just nu med tankar och känslor från mitt förflutna. Och främst gäller väl det min tid i Ljusdal då jag håller på och gräver i det en del nu. Sen kände jag imorse att jag har en såndär dag då jag är väldigt osocial och asocial. Svårigheter med och veta hur jag ska vara, vad jag ska säga, ingen ork att var social, undviker sociala situationer, får tankar om vad folk tycker om mig, eller jag anser mig veta vad alla tycker om mig o.s.v.... och det är inga positiva tankar. Så det har varit lite jobbigt. Men jag har varit jätte flitig på jobbet idag. Väldigt produktiv. Gjort mycket nytta och fått en hel del beröm, vilket känns kul. 
 
I förra inlägget skrev jag också om slutsatsen en terapeut drog efter att han pratat med mig, att det inte är mitt missbruk som är problemet, utan det som skapar problemet, och det har väl lite och göra med varför jag besökte Ljusdal i helgen. Jag åkte upp SJÄLV för första gången sedan jag flyttade där ifrån 2006. Lånade med mig storebrorsans systemkamrera för jag ville ta en massa bilder på ställen där jag bott, ställen där jag har minnen med mitt ex men även ställen som jag har minnen från själv. Tanken är att jag ska skriva ner historian om min tid i Ljusdal och sedan göra en liten film av detta. Misstänker att det kommer hamna på Youtube sen. 

Jag har ALLTID varit mycket för att uttrycka det jag känner igenom text, bilder och musik, så jag antar att det är så jag kommer försöka hantera det jag gått igenom. Vilket innebär att det kommer skapas fler berättelser, fler filmer, OM detta går bra nu vill säga. 
 
Sommarplanerna har ju inte riktigt blivit som dom blev tänkt. Min solo resa till Norrland har jag gjort, sen skulle det blivit ett motorevenemang i Mantorp, men det uteblev för våran del, bristande ork och säkert lite pga ekonomi stoppade oss. Men i helgen är det drifting i Eskilstuna, så då ska vi iväg och kolla. 
 
När jag var i solo i norrland passade jag på att träffa bästa Sandra med familj. Jag stannade en helg i norrland så då fick jag sova i deras gästrum. Super mysigt gästrum! Dit kommer jag gärna igen. Sandra och jag har inte träffats på evigheter så det var kul och se henne, och få lite egen tid med henne också. Tänkte berätta om min norrlands resa i ett annat inlägg, så där får ni läsa vad vi hittade på. Kanske att jag lägger in nån bild också. 
 
Sen jag skrev sist har jag även varit sjukskriven i lite över två veckor pga ryggskott. Jag sökte dock hjälp hos naprapat denna gång istället för hos sjukgymnast. Och fy så så bra hon var, Karin Gustavsson. Var hos henne två gånger, sen var det övningar hemma som gällde två till tre ggr om dan. Och det gjorde jag. Sedan blev jag värre över en helg, så på lördagen hade jag så ont så jag jag inte kunde sitta, kunde inte ligga, kunde inte stå, kunde inte göra nånting. Så blev akuten på söndagen för att få naproxen så jag blev av med värken. 
Läkaren var sämst, när han undersökte mig så var han inte direkt försiktig. 
När han skulle skriva åt medicin dock så var han nog väldigt bra för han skrev inte bara ut naproxen, han skriv ut alvedon och en muskelavslappnande medicin också. Så, efter 1 och en halv vecka var jag så pass bra att jag kunde återgå till jobb. Och nu har jag jobbat i två veckor och det går jätte bra. 
 
Ska få igång träningen här innan helgen tänkte jag så man blir bättre i knä och rygg innan ängelholm! 
 
men, nu blir det att dra vidare! 
 
Ska skriva två inlägg till, men det får bli snart..